Basic Search

 

 

 

We speak
 

 Contact me for Custom work
or One on One Platform Instruction 

follow me on: 


« Thrs 1/31/2013 | Main | Tue 1/29/2013 »
Wednesday
Jan302013

Wed 1/30/2013

01-30-2013 08:47:25
steve
good morning
01-30-2013 08:53:05
Door
Morning!
01-30-2013 08:55:15
steve
gm Door
01-30-2013 08:55:26
BruceB_RR
Good Morning everone :)
01-30-2013 08:55:35
steve
gm Bruce
01-30-2013 08:58:14
BruceB_RR
Anyone seeing charts this morning?
01-30-2013 08:58:48
steve
hanging for me
01-30-2013 09:02:31
Door
hmm did it just go down for you all?
01-30-2013 09:03:06
BruceB_RR
yes
they may be restarting servers.
01-30-2013 09:09:47
steve
Sees like it TO is is not working
or RTS
Are the strats kept on the server?
01-30-2013 09:10:42
BruceB_RR
Look in the upper left, your connection is probable down.
01-30-2013 09:11:13
steve
Yep
how can I delete old strategies?
01-30-2013 09:15:18
BruceB_RR
You might need to go into your mysizlab folder from your machine and delete the .wls file for the strategy. You may also be able to do a save as from SB and then right click on the Strategy you want to delete and get a delete option. But I have not tried that yet.
01-30-2013 09:15:37
Door
anyone else able to login yet?
01-30-2013 09:16:06
BruceB_RR
Not yet.
01-30-2013 09:23:14
steve
I see once in edit straegies, I can hit the strat and choose open stat then delete it in WL
01-30-2013 09:24:11
BruceB_RR
Mike says its back up again :)
01-30-2013 09:28:18
steve
Gotto go for a bit. See you all later
01-30-2013 09:28:56
BruceB_RR
Steve you have to open the strat and hit delete
http://i.imgur.com/rS5WvVU.png
01-30-2013 09:34:20
Door
so same thing is happening that happened yesterday with backtest failing after market opens
can anyone explain the drawback settings in settings? what do tehy do?
01-30-2013 09:37:36
BruceB_RR
Here, this may help. http://rr-corner.squarespace.com/prodigio-manual/2012/3/17/settings-tab.html
Backtest went fine for me.
01-30-2013 09:42:30
Midwest_Trader
GM all. BT seems to be a bit slow this morning. I still have a ghost strat in TO. Also, the strat I depolyed in TO yesterday is not showing up on the RTS screen. I had also set my RTS auto trading date to 1/31 yesterday and it is showing as 1/30 today. Anyone else have some of these anomolies this morning?
01-30-2013 09:43:38
BruceB_RR
Did you set the strat up in both TO and RTS?
and is this where you see the ending date?
http://i.imgur.com/IV8R9d6.png
01-30-2013 09:49:36
Midwest_Trader
Yes. Did that yesterday and set to 1/31/13 (why does your image say 2014?). Today, the strat is not listed in the RTS window and the auto trade date is not showing the expiration I set yesterday.
I am going to send my observations to Dan.
01-30-2013 09:50:24
BruceB_RR
I like to get it out of the way for awhile ;)
01-30-2013 10:27:22
Praying_Mantis
I gather RTS and TO are a little shaky today?
01-30-2013 10:28:33
BruceB_RR
I've been getting lots of TO hits. And I am full up so no RTS until I sell something.
Just sold a position manually and it filled right back up so RTS is working also. :)
01-30-2013 10:31:47
Midwest_Trader
From a strat deployed today or yesterday?
01-30-2013 10:32:11
BruceB_RR
Yesterday, I have not made any changes today.
01-30-2013 10:32:45
Midwest_Trader
Was the position under management of the strat? If so, why did you sell manually?
Dang
01-30-2013 10:33:09
BruceB_RR
Just to see if RTS was working.
01-30-2013 10:33:13
Midwest_Trader
Does that strat show up in the RTS window?
01-30-2013 10:34:15
BruceB_RR
Yes
01-30-2013 10:34:55
Midwest_Trader
Very strange that my stuff is not showing up.
01-30-2013 10:35:06
BruceB_RR
It happens to be one of the prebuilt strats but my strats still show up also.
01-30-2013 10:35:22
Midwest_Trader
I copied you on a note I sent to support.
01-30-2013 10:35:37
BruceB_RR
Sure :)
01-30-2013 10:36:35
Praying_Mantis
RTS is not running on my end.
01-30-2013 10:39:10
Midwest_Trader
PM: Me neither. Is it not executing a strat deployed today or from a strat deployed yesterday?
If the strat was deployed yesterday, does it show up in the RTS screen?
01-30-2013 10:40:40
BruceB_RR
That is a bit strange, seems that there must be something amiss in your account on their end somehow not getting refreshed or something.
01-30-2013 10:40:51
Praying_Mantis
Dan's helping me out now...
we'll be back up soon enough fellas!
Midwest - make sure your account settings show buying power
I had major issues with the buying power yesterday, so...
01-30-2013 10:42:50
Midwest_Trader
It is showing $100k+ buying power.
01-30-2013 10:42:54
BruceB_RR
Yeah, I think my buying power is messed up but it is positive so it works.
01-30-2013 10:45:13
Praying_Mantis
even in the Risk Settings?
01-30-2013 10:47:17
BruceB_RR
Good call PM
Mine was only set to 36k
01-30-2013 11:34:31
Praying_Mantis
That's wasn't me RR - that was all Dan!!
Here's a quote by Soul Surfer - 'I don't need easy. I just need possible.'
01-30-2013 12:51:17
BruceB_RR
I don't seem to find that "Easy Button" very often. ;)
01-30-2013 01:16:55
Praying_Mantis
haha
Are your exits working? Anyone?
01-30-2013 01:40:22
BruceB_RR
Not sure.
01-30-2013 01:42:00
Praying_Mantis
hmm...
targets and stops are set correctly, but...
i want trades to exit when they cross the Bollinger Bands...
but, not sure that is actually happening.
01-30-2013 01:44:03
Midwest_Trader
I have positions that were entered yesterday in RTS. I am running the same strat in TO. Today, TO shows that one of the managed positions whould have exited at 12:45 EST, however, RTS did not close the position. I desk checked the TO signal and it was right on target.
I am not complaining as I know they are doing a lot of integration testing with OH, which we don't see on our end. But the problem I am having has been here since V4.
01-30-2013 01:52:02
Praying_Mantis
I've enabled a cool-off period of 2hrs for a strategy and it keeps giving me the exits all day long in TO
01-30-2013 02:39:18
cosmo
It is cool in RTS and TO the popup you get when pointer in over your symbol list.
01-30-2013 02:41:09
BruceB_RR
Nice.
01-30-2013 02:41:20
cosmo
Other than not being able to connect 1st thing this morning it seems to be working ok today.
I also did not get any action out of TO right away. It took a while to get in gear
01-30-2013 03:26:53
Praying_Mantis
Prodigio has been more than helpful today!! I have to give them kudos!!
Alright fellas, I'm tired of looking at numbers. Time to have a cold one or three!!
I'll see u guys in the am!
01-30-2013 04:38:32
steve
later PM
01-30-2013 04:38:34
BruceB_RR
In the am PM
"ShadowTrader Pivots Short" in now up in both manuals.
01-30-2013 10:06:25
Midwest_Trader
Looks like a new code drop.
5.0.16
Hopefully it will cure my swing trade ills. Only tomorrow and Friday will tell. Over and out for the evening...

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>